Particulier:
U heeft een woning/appartement op de website gezien waarvan u graag meer info zou willen hebben of wellicht wilt u een afspraak maken voor een bezichtiging. Nadat u via het contactformulier of telefonisch u vragen en of woonwensen kenbaar heeft gemaakt zullen wij in overleg met u een afspraak maken voor een bezichtiging.Voor de bezichtiging dient u een kopie identiteitsbewijs, meest recente salarisstrook en/of werkgeversverklaring mee te nemen.

Nadat u de woning gezien heeft en al u vragen beantwoord zijn en er aan eventuele additionele verzoeken voldaan kan worden is keuze op de woning of het appartement gevallen.

Na verificatie van uw inkomensgegevens zullen de voorwaarden van het huurcontract met u worden doorgenomen. Bij akkoord zal dan het huurcontract getekend worden na betaling van de waarborgsom waarbij het hier doorgaans 1 x de maandhuur betreft.Voor de sleuteloverdracht dient u de 1 ste maand huur te hebben overgemaakt waarbij wij zorgen de gehele woning schoon en vrij van technische mankementen opgeleverd wordt.

Zakelijk:
Op de website heeft u een woning/appartement gezien waar u mogelijk een medewerker of aantal medewerkers wilt huisvesten. U kunt direct telefonisch contact opnemen of het contactformulier invullen waarna wij zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen.U kunt met ons vervolgens vrijblijvend een afspraak maken om het betreffende appartement/woning te bezichtigen.

Nadat u de woning gezien heeft en al u vragen beantwoord zijn en er aan eventuele additionele verzoeken voldaan kan worden is keuze op de woning of het appartement gevallen.

Na verificatie van uw bedrijfsgegevens zullen de voorwaarden van het huurcontract met u worden doorgenomen. Bij akkoord zal dan het huurcontract getekend worden na betaling van de waarborgsom waarbij het hier doorgaans 1 x de maandhuur betreft.Voor de sleuteloverdracht dient u de 1 ste maand huur te hebben overgemaakt waarbij wij zorgen de gehele woning schoon en vrij van technische mankementen opgeleverd wordt.